line Уважаеми клиенти и колеги, уведомяваме Ви, че от 15.06.2022 г. Ви очакваме в новият ни офис - гр. София, ул. "Ген. Иван Колев" 33В. Оставаме на Ваше разположение - 0700 10 403 (на цената на един градски разговор).
Назад

За нас

Описание
cemal kara, управител на караджъ турс българия

karaci tours international

Караджъ Турс България

Караджъ Турс България

Karaci Tours International

Караджъ Турс България 2012
„Караджъ Турс Интернешънъл” е oснована през 1998 г. в Истанбул. Още същата година получава лиценз за туроператор и става членка на ТУРСАБ – понастоящем една от най-големите членки на асоциацията. През 2004 г. „Караджъ Турс Интернешънъл” разширява своята офисна мрежа в България и Турция - Байрампаша, до 2010 г. фирмата вече има 25 офиса и над 200 агенции, които предлагат продуктите й. През 2009 г. става членка на IATA, а година по-късно и на БАТА. През 2011 г., въпреки деликатна пазарна ситуация, „Караджъ Турс Интернешънъл” продължи да се разраства в Сърбия, Македония, Румъния, Гърция и други балкански и европейски държави. Това я прави фирмата с най-развита офисна мрежа на Балканите.

От самото създаване на „Караджъ Турс Интернешънъл” до днес, прогресивното й развитие я нарежда сред най-утвърдените имена в туристическия бранш. Смело можем да твърдим, че това се дължи на нашите упоритост, креативност и професионализъм. Ние държим на развитието и обучението на кадрите си, според тенденциите на световните пазари!

Над 50 партньора, над 800 турагента и туроператора ни се довериха и избраха да работят с нас! През изминалата година над 50 000 души ни се довериха и избраха да пътуват с нас! Доверете ни се и Вие!

Ние Ви предлагаме...

Уикенди в Истанбул – целогодишно, всеки четвъртък; еднодневни shopping екскурзии; индивидуални и групови програми по заявка; програми 55+; индивидуални хотелски резервации в Истанбул и цяла Турция; летни почивки в най-красивите и предпочитани курорти на турската ривиера; организиране и провеждане на фирмени мероприятия и тиймбилдинг в Турция и България; хотелски резервации в цяла България; ваканции в подбрани хотели в най-търсените морски и планински курорти в България и още безкрайно много
                
                                                                                                         ... незабравими изживявания!

Ние в „Караджъ Турс Интернешънъл” знаем колко са важни развитието, новаторското мислене и свежите идеи! От 2011 г. можем да Ви предложим и пътувания в централна Европа и още по-голямо разнообразие от екскурзии в Балканските страни. Съвместно с наши партньори, предлагаме почивки в най-предпочитаните туристически дестинации на световно ниво. „Караджъ Турс Интернешънъл” се грижи за Вашето пълно обслужване като Ви предлага автобусни и самолетни билети, рент-а-кар, наем на яхти и спортни съоръжения, трансфери и всичко останало, което е необходимо за Вашето приятно прекарване и почивка!

През 2011 г. „Караджъ Турс Интернешънъл” бележи успехи и в една нова, динамично развиваща се сфера – колективното пазаруване. Чрез сайта SuperDeal.BG за пореден път доказахме, че се стремим към подобрения, улеснение на клиентите и спестяване на време. SuperDeal.BG е сайт за колективно пазаруване от друго измерение, възможностите му са безкрайни, а сделките, които ще откриете в него, са изключително разнообразни и интригуващи.    

И именно защото се развиваме и следим последните тенденции, в момента можете да разгледате нашия изцяло обновен сайт, обвързан с модерната и иновативна визия на „Караджъ Турс Интернешънъл”.

С изцяло новото брандиране на фирмата, продължаваме да Ви предлагаме най-добрите условия, без да отстъпваме от качеството!
Актуална информация за всички предстоящи пътувания, можете да получите на 0700 10 403 (на цената на един градски разговор).