line ПЪТУВАЙ ИЗГОДНО С КАРАДЖЪ ТУРС, ГРАБНИ ДО 100 ЛЕВА ОТСТЪПКА, СЕГА! Повече информация на 0700 10 403 (на цената на един градски разговор).
Назад

Конфиденциалност

Описание
ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ

Караджъ Турс Интернешънъл ООД изготви настоящата декларация за конфиденциалност, за да удостовери обвързаността на нашата компания с принципите за конфиденциалност на личната информация.

Ние екипът на www.karacitours.bg се ангажираме да запазим конфиденциалността на информацията за Вашите лични данни, която ни предоставяте. Искаме да подчертаем, че информацията събрана за Вас чрез www.karacitours.bg е насочена предимно за вътрешна употреба. Ние не предоставяме събраната информация на трети страни с цел директен маркетинг, освен ако нямаме изричното Ви разрешение.

Информацията, получена от Вас ни дава възможност да ви предложим съобразно натрупания вече опит продукти и услуги съобразени с Вашите нужди и интереси. При анализ на данните за операциите в сайта, когато това е възможно се избягва правенето на връзка с идентифицираща лична информация. Съхраняваме предоставената от Вас информация в обезопасена софтуерна среда.

Вярваме, че Вие трябва да можете да контролирате какво количество информация получаваме от Вас. Затова, там където това е възможно сме Ви дали избор да дадете минимална или максимална персонална информация.

Караджъ Турс Интернешънъл ООД - туроператорът обработващ всички заявки за резервации е регистриран като администратор на лични данни към Комисията за защита на личните данни с идент. номер: 0247961.

Вярваме, че с тази кратка декларация за нашето принципно отношение към конфиденциалността, ще заслужим Вашето доверие.
Актуална информация за всички предстоящи пътувания, можете да получите на 0700 10 403 (на цената на един градски разговор).