line Уважаеми клиенти и колеги, уведомяваме Ви, че от 15.06.2022 г. Ви очакваме в новият ни офис - гр. София, ул. "Ген. Иван Колев" 33В. Оставаме на Ваше разположение - 0700 10 403 (на цената на един градски разговор).
Назад

Green Tours

Описание

Green Tours с Караджъ ТурсЗАПОЧНИ ПРОМЯНАТА СЕГА!

Преминете на зелено с КАРАДЖЪ ТУРС и се откажете от хартиения Ви носител - договор, фактура, общи условия! По този начин заявявате своята принадлежност към зелената кауза Green Tours с Караджъ Турс! Допринасяте за опазването на дърветата и природата на България! Ние знаем, че създаването на по-добро бъдеще днес, зависи от всеки от нас!

"Един човек може да промени света! Ако се обедини с милиони!"

Все някой някога трябва да поеме екологичната отговорност.
Всеки лист е от значение. Откажете се от хартиения носител.

Присъединете се към нашата кауза, за да предотвратим отсичането на милиони дървета годишно! Нека намалим употребата на хартия! Вече можете да  изберете много по-удобния и функционален електронен вариант в нашият уеб портал. Там имате възможност да видите своите необходими документи - договор, фактура, ваучер, общи условия и запазите в предпочитан от Вас електронен формат.

Опитайте, много по-лесно и екологично е!


Сговорната дружина
Ние–вие–те работим здраво — процес, неизменно съпроводен от тонове бумащина. Хората от Караджъ Турс, обаче, работят и природосъобразно. Във всички звена на компанията се насърчава намалената и повторна употреба на хартия и съответно рециклирането на хартиени отпадъци и тонер касети.


Фактите говорят

  • Рециклирането на 1 тон хартиeни отпадъци спасява 17 стари дървета и икономисва 800 кг целулоза, 200 куб. м вода и 810 КWh електроенергия — достатъчно енергия за едно домакинство за 5 месеца.
  • 17–те спасени дървета могат да абсорбират 114 кг въглероден двуокис от въздуха за една година. Изгарянето на същото количество хартия (1 тон) ще произведе 679 кг въглероден двуокис.
  • Приблизително 1,1 милиарда тонер касети се използват по света за една година. Ако се наредят в линия, дължината ще бъде почти 68 пъти по-голяма от екватора.
  • Със сегашния темп на разхищение, според геолозите, запасите от олово ще свършат за 18 години, калаят - за 20 години, медта - за 25, а желязна руда - за 64.
  • Ако искаме да възстановим загубата на гори в световен мащаб през последното десетилетие, ще трябва да залесим площ, 11 пъти по-голяма от България.
Актуална информация за всички предстоящи пътувания, можете да получите на 0700 10 403 (на цената на един градски разговор).