line Уважаеми клиенти и колеги, уведомяваме Ви, че от 15.06.2022 г. Ви очакваме в новият ни офис - гр. София, ул. "Ген. Иван Колев" 33В. Оставаме на Ваше разположение - 0700 10 403 (на цената на един градски разговор).
Назад

07.02.2018

Магическите градини на Дубай

  • Магическите градини
  • Магическите градини
  • Магическите градини
Описание

Магическите градини на Дубай са едно от най-красивите места в света, създавани от човека. Мiracle Garden e разположена на площ от 72 000 кв.м. Тази невероятна местност е построена върху пустинна площ и е дом за 45 млн. вида цъфтящи растения. Теренът е известен със сухотата си и неблагоприятния си климат, но за да се осигурят необходимите условия за растежа на цветното изобилие, архитекти и дизайнери конструират система за преработване на отпадъчни води, които да послужат за напояване.
Всеки сезон в тук е различен. Проектантите, които се грижат за ландшафта препоръчват на туристите, които имат възможност да се завръщат отново и отново в градините, да го правят през различно годишно време, за да се насладят на промяната, както в подредбата на цветята, така и в техните нюанси.  

Актуална информация за всички предстоящи пътувания, можете да получите на 0700 10 403 (на цената на един градски разговор).