line Уважаеми клиенти и колеги, уведомяваме Ви, че от 15.06.2022 г. Ви очакваме в новият ни офис - гр. София, ул. "Ген. Иван Колев" 33В. Оставаме на Ваше разположение - 0700 10 403 (на цената на един градски разговор).
Назад

Общи условия и защита на личните данни към играта - "Сподели и спечели 7 дни в Египет с Караджъ Турс"

Описание


I. ОРГАНИЗАТОР НА ИГРАТА

1. "Караджъ Турс Интернешънъл" ООД със седалище и адрес на управление: град София ул. Уилям Гладстон 46
!!! Настоящите правила за провеждане на ''Сподели и спечели 7 дни в Египет с Караджъ Турс'' са задължителни за организатора и всички участващи.
Спечелилият ще се наслади на 3 нощувки в хотел 5* в Хургада, 3 нощувки пълен пансион на борда на круизен кораб 5* от Луксор до Асуан и 1 нощувка в Кайро в хотел 5* със закуска и вечеря.

 
II. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ И СРОКОВЕ

3. Периодът, в който участник или участничка може да се включи в играта, започва на 09.04.2019 г. и ще продължи до 23.04.2019 г. в 23.59 ч., освен при промени, съгласно т.22.
4. Последният ден, в който участниците могат да се регистрират за участие е 23.04.2019 г. в 23.59 ч.
5. След изтегляне на печелившия на ……. г. пред нотариус Елена Запрянова, Караджъ Турс Интернешънъл се ангажира да уведоми спечелилите чрез оставената от тях контактна информация. Победителят имат на разположение 3 календарни дни да се свържат с отганизатора за потвърждение. В противен случай за непотърсената награда ще бъде изтеглен нов участник.

 
III. ПРАВО НА УЧАСТИЕ И СТЪПКИ

8. Право на участие има всеки български гражданин/гражданка.
9. Участникът/участничката трябва:
– да хареса Фейсбук страницата на Караджъ Турс.
– да коментира ОРИГИНАЛНИЯ пост на играта на страницата на Караджъ Турс.
– да сподели ОРИГИНАЛНИЯ пост за ''Сподели и спечели 7 дни в Египет с Караджъ Турс'' ПУБЛИЧНО НА СТЕНАТА СИ В СВОЯ ФЕЙСБУК
– След като коментира поста, участникът ще получи съобщение от нас във Фейсбук месинджъра си с оставащите стъпки за участие:
– да се съгласи с общите условия, правила и защита на лични данни
– тя/той трябва да въведе коректно имейл и телефон за контакт
– да попълни кратка анкета

 
IV. СПЕЦИФИКИ НА НАГРАДАТА:

10. Наградата е персонална. Тя не може да е обект на търговски взаимоотношения между спечелилия и трети лица. Но може да бъде подарена в рамките на семейство и приятели след подписване на декларация, че наградата не се преотстъпва срещу възнаграждение.
11. Наградата ВКЛЮЧВА:
Пакетът включва:
> Самолетен билет с директен чартърен полет с включени летищни такси;
> Един салонен багаж до 7 кг. и  чекиран багаж 20 кг.;
> Всички трансфери;
> Екскурзия на Кайро – разглеждане на Пирамидите, Сфинкса и Националния Египетски Музей с включен обяд;
> 3 нощувки в Хургада в хотел 5* на база All Inclusive;
> 3 нощувки на база пълен пансион на борда на круизен кораб 5* от Луксор до Асуан;
> 1 нощувка в Кайро в хотел 5* на база закуска и вечеря;
> Самолетен билет с директен полет от Асуан до Кайро;
> Посещение на всички обекти и храмове по време на пътешествието с круизния кораб;
> Обслужване от местни екскурзоводи придружени с водач от фирмата, който ще осигури превод на беседите по време на всички трансфери и екскурзии по програмата;
> Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 10 000 евро и асистанс;
> Водач-преводач от България по време на цялото пътуване и целия престой.

12. Наградата НЕ ВКЛЮЧВА:
> Допълнителни екскурзии;
> Напитките на борда на круизния кораб;
> Лични разходи;
> Бакшиши - в Египет е прието да се дават бакшиш. По време на Круиза се дава задължително бакшиш на екскурзовода около $25 за целия престой;
> Входна виза за Египет –$ 25 , заплаща се на летището в Хургада. При смяна на цената, туристите ще бъдат уведомени своевременно;
> Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на ЗД "Групама";
> Горивна такса – обявява се 21 дни преди полета (ако авиокомпанията наложи такава) 
V. ПУБЛИЧНОСТ

13. Настоящите правила се оповестяват публично и ще бъдат достъпни по време на целия период на играта на сайта на Караджъ Турс: https://www.karacitours.bg/bg/p/obshti-usloviq-i-zashtita-na-lichnite-danni-kym-igrata-spodeli-i-specheli-7-dni-v-egipet-s-karadzhy-turs-8
14. Посредством регистрацията си за участие в играта, участникът потвърждава, че е запознат с настоящите правила и приема техните условия, както и че се съгласява да участва в промоционални събития и публикации в медиите, в случай че бъде изтеглен като печеливш.

 
VI. ОТСТРАНЯВАНЕ НА УЧАСТНИК

15. Организаторът запазва право да отстрани участник при неспазване на настоящите правила от т.8 и т.9 или при опит за измама.
16. По всяко време спечелилият участник може да откаже своята награда по лични причини, като това води до избор на следващ измежду участвалите, който да се възползва от процедурата.

 
VII. ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

17. Играта се провежда при спазване изискванията на Закона за защита на личните данни. Посредством регистрацията си за участие в играта с изпълнение на действията от т.9, участникът дава съгласие за събиране и съхраняване на негови лични данни за целите на провеждането и, както и за осъществяване на маркетинговата дейност (рекламни дейности, бъдещо изпращане на оферти/търговски съобщения и други, относно продукти, прегледи и т.н.).
18. При провеждане на играта Организаторът спазва действащото законодателство, свързано със защитата на личните данни, предоставени от участниците за участие в играта, като ги запази конфиденциални и ги използва, съгласно настоящите Правила и действащото законодателство и само за целите, посочени в настоящите правила. Всеки един участник има право на достъп до своите данни, съхранявани при Организатора, както и да извършва промени /корекции в предоставените на Организатора лични данни по каналите за комуникация, оставени от него.
19. Организаторът на играта е администратор на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни.
20. Данните на всички участници ще бъдат съхранявани в база данни на Организатора.

 
VIII. ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ИГРАТА

21. Организаторът запазва право да прекрати играта по всяко време, при настъпване на независещи от него обстоятелства, които осуетяват по-нататъшното провеждане и не могат да бъдат отстранени от Организатора. Прекратяването на играта се обявява по реда на т.13 по-горе.

 
IX. ФИНАЛНИ УСЛОВИЯ

22. Организаторът запазва право по негова преценка да изменя или допълва настоящите правила. Всички промени в играта Организаторът обявява по реда на т.13. Промени в сроковете за провеждане на играта или датата на изтегляне на спечелиля се обявяват по същия начин.
23. Допълнителна информация за играта всеки участник може да получи на място в офиса на Караджъ Турс или на официалния сайт на туроператора.
24. Евентуални споровете между организатора и участниците във връзка със играта ще се решават по приятелски начин, чрез преговори, а при непостигане на съгласие – от компетентния български съд по седалище на Организатора.

Актуална информация за всички предстоящи пътувания, можете да получите на 0700 10 403 (на цената на един градски разговор).