Актуална информация за всички предстоящи пътувания, можете да получите на 0700 10 403 (на цената на един градски разговор).
Назад

Полудневна екскурзия до Монсерат с екскурзовод на български език

80.00 лв.70.00 лв.
Описание

Полудневна екскурзия до Монсерат с екскурзовод на български език придвижване с влак /пътуването трае около час и половина в посока/ Манастира Санта Мария де Монсерат е бенедиктинско абатство, разположено на 721 метра над морското равнище в планината Монсерат в Каталония, Испания, отъкъдето се разкрива невероятна панорамна гледка. Издигнат е през 1025 г. в чест на Девата на Монсерат или "черната Мадона" и е най-святото място в цялата област. Религиозният комплекс се състои от базилика, манастир и постница, а безспорно най-ценното в него е малката дървена статуя на Черната Богородица, наричана от местните Ла моренета (La Moreneta). Скулптурата датира от 12 в., а от 1881 г. се счита за покровителка на цялата каталунска област.

( доплащане Билети за влака до Монсерат; Входна такса за музеят Монсерат - 7 евро; Аудио-визуалната презентация "Монсерат отвътре" 6 евро  )


Обявените цени на туровете по желание в програмата са за минимум и над 6 туриста. За по- малко туристи цените са както следва:

При 6 туриста - 70 лева на турист на тур
При 5 туриста - 84 лева на турист на тур;
При 4 туриста - 105 лева на турист на тур
При 3 туриста - 140 лева на турист на тур
При 2 туриста - 210 лева на турист на тур;

Туровете се провеждат на български език от професионален екскурзовод, не зависимо от броя на туристите, придружител пътува с група над 20 туриста.


Tyxo.bg counter