Отново в Истанбул с Караджъ Турс! Пътуванията започват от 01.07.2020 г.
line
Назад

Класически тур на Лондон с екскурзовод на български език;

100.00 лв.90.00 лв.
Описание

Класически панорамен Тур Лондон с екскурзовод на български език. Продължителност: 4 часа. Пешеходен тур (по желание на клиентите може да се съчетае с ползване на градски транспорт, билетите за градски транспорт не са включени в цената) 
За първи път ще посещавате Лондон и не знаете какво да изберете да видите. Елате с нас, за да Ви покажем кралската резиденция – Бъкингамския дворец, майката на парламентите, известната кула Биг Бен и Уестминстърското абатство. Ще откриете, къде са министерствата и известната Даунинг стрийт. Пред Вас ще се разкрият и Величественият Трафалгар, Художествената галерия, колоната на адмирал Нелсън, най-високото виенско колело в Европа-Окото на Лондон, най-високият ‘вертикален град’ в западна Европа – Шард, Темза и нейните мостове, кралските паркове. Присъединете се, за да откриете още много забележителности по пътя с нас.

Обявените цени на туровете по желание в програмата са за минимум и над 6 туриста. За по- малко туристи цените са както следва:

При 4 туриста - 90 лева на турист
При 3 туриста - 120 лева на турист

При 2 туриста - 120 лева на турист 
на тур;

Туровете се провеждат на български език от професионален екскурзовод, не зависимо от броя на туристите, придружител пътува с група над 20 туриста.

Tyxo.bg counter