Отново в Истанбул с Караджъ Турс! Пътуванията започват от 01.07.2020 г.
line
Назад

Екскурзия до замъка Уиндзор с екскурзовод на български език;

155.00 лв.135.00 лв.
Описание

Екскурзия до замъка Уиндзор (5 часа) с влак, професионален лицензиран екскурзовод на български и включен билет за замъка. 
Едва ли има друг начин да узнаете колко е велика една империя, освен да посетите нейните замъци. Какво по-полярно от любимата резиденция на Елизабет II. Навлезте в дълбините на замъка, за да видите как е започнало всичко. Помолете се в любимия храм на кралицата Св. Георги и вижте нейната кула. Срещнете се с кралската гвардия и вижте смяната на караула. Разходете се покрай крепостните стени, за да попаднете в кралските покои. Да видите как всяка династия е оставила своите следи в покоите на краля и кралицата и в залите за приеми. Насладете се на кралските съкровища и подаръци и тяхната история. Открийте Уиндзор през Вашия поглед. 
Екскурзията включва: билет за влак до Уиндзор (отиване и връщане), билет за замъка Уиндзор, екскурзовод на български.Не се включва билет за транспорт за придвижване от хотела до гарата. Среща с екскурзовода в хотела, придвижване до гарата с метро. /GBP 65.00 на човек при мин. 4 човека/ 
По желание вечеря с двучасово шоу и 5 степенно меню в "Mediaval Banquet".

Обявените цени на туровете по желание в програмата са за минимум и над 6 туриста. За по- малко туристи цените са както следва:

При 4 туриста - 135 лева на турист;
При 3 туриста - 175 лева на турист;
При 2 туриста - 195 лева на турист на тур;

Туровете се провеждат на български език от професионален екскурзовод, не зависимо от броя на туристите, придружител пътува с група над 20 туриста.

Tyxo.bg counter