Отново в Истанбул с Караджъ Турс! Пътуванията започват от 01.07.2020 г.
line
Назад

Екскурзия до Гринуич с екскурзовод на български език;

155.00 лв.135.00 лв.
Описание

Екскурзия до Гринуич с корабче (4 часа), с посещение на Кралската Обсерватория, с професионален лицензиран екскурзовод на български. Днес всички бързаме следейки да не закъснеем, с графици подчинени на времето. Знаем ли обаче как започва всичко, колко време всъщност е отнело да имаме телефони и да използваме GPS. Това ще разкаже Гринуич и кралската обсерватория. Ще видите първите начини за измерване на времето, първите часовници, историята на Гринуичкия меридиан и разбира се ще можете да се снимате едновременно в западното и източното полу-кьлбо, там откъдето започва времето. Посетете Гринуич, за да видите Лондон като на длан. 
Екскурзията включва: билет за корабче по Темза до Гринуич (отиване и връщане), билет за Кралската Обсерватория, екскурзовод на български.Екскурзията започва/и завършва на Уестминстър Пиър , до Биг Бен, цената не включва билет за транспорт за придвижване от хотела до кея. Среща с екскурзовода в хотела, придвижване до кея с метро.

Обявените цени на туровете по желание в програмата са за минимум и над 4 туриста. За по- малко туристи цените са както следва:

При 4 туриста - 135 лева на турист;
При 3 туриста - 175 лева на турист;
При 2 туриста - 195 лева на турист на тур;

Туровете се провеждат на български език от професионален екскурзовод, независимо от броя на туристите, придружител пътува с група над 20 туриста.

Tyxo.bg counter