line Уважаеми клиенти и колеги, уведомяваме Ви, че от 10.04.2022 г. офисът от гр. София, ул. "Георги Бенковски" 46, се мести на временен адрес: гр. София, ул. "Хан Аспарух" 34. След 15.06.2022 г. ще Ви очакваме в новият ни офис - гр. София, ул. "Ген. Иван Колев" 33. Оставаме на Ваше разположение - 0700 10 403 (на цената на един градски разговор).
Назад

31.01.2018

Улица „Монтенаполеоне“

  • Улица „Монтенаполеоне“
  • Улица „Монтенаполеоне“
  • Улица „Монтенаполеоне“
Описание

Несравнимата улица „Монтенаполеоне“ и нейните разклонения са в сърцето на единствения по рода си участък в света (с площ около 4 декара) за търговия на дребно с най-модни стоки.

Пазаруването в този изключителен „златен триъгълник“ на осеяни с разкошни витрини улици е рай за хора с дълбоки джобове и чистилище за тези, които трябва да се ограничат с разглеждане на витрините. Неуморните занимания на града с мода, вътрешен дизайн, архитектура и храна са изложени на показ в този шикозен квартал – от лъскавите бутици на висшите жреци и жрици на la moda italiana до забележителни салони за чай от ХІХ в. и бутици за деликатеси.

Изложеното на витрините е или ултраекстравагантно, или самата простота – в духа на дзен. Така е и вътре в магазините – всичко е последен писък на модата в този град, който определя тенденциите и проправя пътищата.

 

Актуална информация за всички предстоящи пътувания, можете да получите на 0700 10 403 (на цената на един градски разговор).