line Уважаеми клиенти и колеги, уведомяваме Ви, че от 15.06.2022 г. Ви очакваме в новият ни офис - гр. София, ул. "Ген. Иван Колев" 33В. Оставаме на Ваше разположение - 0700 10 403 (на цената на един градски разговор).
Назад

31.01.2018

Площад "Бра"

  • Площад "Бра"
  • Площад "Бра" нощ
Описание

Площад "Бра" е част от облика на най-романтичния град в Италия. Това е най-големият площад на Верона и един от най-просторните и внушителни в цяла Италия. Тук ще видите популярната “Арена ди Верона”, както и редица други средновековни постройки. Верона - антична, готическа, барокова, с паметници от световно значение, скрива зад своите изящни фасади, многовековна и славна история. Уилям Шекспир, избрал средновековния град като място на действие за своята безсмъртна трагедия, пише: "Не съществува свят извън Верона, а само ад. Който е изгонен оттук, е изгонен от света, а който е изгонен от света, той е мъртъв". Терминът "brà" произхожда първоначално от немската дума "breit" (широк) и се отнася до широкия площад пред градските порти.

Актуална информация за всички предстоящи пътувания, можете да получите на 0700 10 403 (на цената на един градски разговор).