line Уважаеми клиенти и колеги, уведомяваме Ви, че от 15.06.2022 г. Ви очакваме в новият ни офис - гр. София, ул. "Ген. Иван Колев" 33В. Оставаме на Ваше разположение - 0700 10 403 (на цената на един градски разговор).
Назад

23.01.2018

Медината на Есауира

  • Медината на Есауира
  • Медината на Есауира
  • Медината на Есауира
  • Медината на Есауира
Описание

Вътре в укрепените стени на Есауира, проектирани от френски архитект за султан Сиди Мухамад през ХVІІІ в., се намира централната стара част на града, Медината, чиито тесни улички гъмжат от дюкянчета и приветливи кафенета. Старата част на града е част от световното наследство на ЮНЕСКО.

Не пропускайте да се разходите и по самата крепостна стена, която не само ще ви разкаже истории от миналото, но и ще и предостави най-добрите гледки и възможности за снимки.
От 80-те години на ХХ в. Есауира става популярна и като превъзходно място за сърфиране и уиндсърфинг поради силните атлантически ветрове, така че не се учудвайте, ако видите американски и европейски сърфисти наоколо.

Актуална информация за всички предстоящи пътувания, можете да получите на 0700 10 403 (на цената на един градски разговор).